اسپانیا4
کشوری که مردم آن در غذاهایشان بیش از هر ادویه ای، زعفران می ریزند. حتی روغن مصرفی شان روغن زیتون است که با طعم های مختلف از جمله فلفلی در غذا استفاده می شود. برنج و نان را نیز در غذا یا همراه آن میل می کنند. درست مانند پائلا که غذایی سنتی میان مردم این کشور بوده و مخلوطی از سبزیجات مختلف، برنج، مرغ و انواع فرآورده های دریایی است .
- ماریسکوس، نوعی خوراک صدف است که میتوانید سراغ خوشمزهترین نوع این غذا را در استان پونتوردا بگیرید .
- کالامارس ان سوتینتا در زبان اسپانیایی ماهی مرکبی است که در مرکب خودش پخته شده باشد.
- چیپیرونس الاپلانچا، کباب بچه هشت پا.
- کاراکولس، حلزون در سس داغ
برای مطالعه ادامه مطلب به سایت ساحل آفتاب مراجعه فرمایید.
آخرین دیدگاهها